Panteon Group EN Editel Adria HR Panteon Plus RS

Pokličite nas ali se dogovorite za sestanek!

T: +386 5 639 72 23
F: +386 5 639 27 39

E: info@panteongroup.com

O nas so povedali

V oddelku Informatike v Gorenju smo odgovorni za elektronsko poslovanje celotne Skupine Gorenje, to pomeni ne samo za matično podjetje v Velenju, ampak za vse poslovne enote po svetu. Za izvedbo te naloge smo iskali partnerja, ki bi nam pomagal pri vzpostavitvi povezav z vsemi poslovnimi partnerji po svetu, ne glede na vrsto in način komunikacije, ki jih pri tem uporabljajo. Takšnega partnerja smo po natančnih analizah našli v podjetju Panteon Group, s katerim izvrstno sodelujemo že več kot štiri leta.

Med kvalitetami, ki jih pri njih še posebej cenimo so: zanesljivost, kakovost, hiter odziv in prijazna pomoč uporabnikom. Njihove izkušnje, strokovnost in kvaliteta so zagotovilo za uspešno reševanje včasih trdih orehov na področju vzpostavitve elektronskih povezav in na splošno elektronskega poslovanja.

mag. Tanja Lesničar, vodja e-poslovanja, Gorenje d.d., april 2009

_________________________________________________________

Zanesljivo delovanje e-poslovanja brez izpadov in izgubljenih dokumentov. V dolgoletnem sodelovanju se še ni zgodilo, da bi se kakšen dokument izgubil, kljub veliki količini le-teh.

Vzdrževanje, pomoč uporabnikom: ekipa Panteon Group je strokovno na visokem nivoju in vedno pripravljena na posredovanje. Na vsak klic se hitro odzovejo in tudi rešijo nastale probleme.

Fleksibilnost: tudi za nestandarne rešitve oziroma »čudne« zahteve hitro najdejo prave odgovore in rešitve.

Jure Dolanec, vodja informatike, Orbico d.o.o., maj 2009

_________________________________________________________

Spar je bil med prvimi podjetji v Sloveniji, ki je uvedel e-poslovanje po standardih GS1 EANCOM v procesu nabave (e-nabava) s svojimi dobavitelji preko poslovnega omrežja Panteon.net®.

Danes v e-nabavi uporabljamo: naročila, odgovore na naročila, dobavnice, potrditev dobavnic ter v zadnjem času tudi elektronske račune in arhiviranje le teh s Panteon.net® e-ARCHIVE™. Prav tako lahko omogočamo našim dobaviteljem, da prejemajo informacije o zalogah njihovih artiklov pri nas.

E-poslovanje nam in našim dobaviteljem bistveno pospešuje proces naročanja in dobave ter zmanjšuje število napak. Največji prihranek daje, ko se elektronsko izvede celoten proces dopolnjevanja zalog skupaj s fakturiranjem in elektronskim arhiviranjem računov. Z e-poslovanjem pridobita oba, tako dobavitelj kot na koncu tudi mi kot kupec.

Za nas je pomembno, da celotno nabavo vodimo centralno in da lahko enake storitve Panteon.net® uporabimo z vsemi dobavitelji.  

Robert Zajc, optimizacija poslovnih procesov SPAR International ASPIAG, januar 2010