Panteon Group EN Editel Adria HR Panteon Plus RS

Pokličite nas ali se dogovorite za sestanek!

T: +386 5 639 72 23
F: +386 5 639 27 39

E: info@panteongroup.com

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo

Panteon Group® nudi storitve na področju medorganizacijskega elektronskega poslovanja predvsem med podjetji (business to business - B2B) in med podjetji in državnimi institucijami (business to government - B2G). Naša osnovna naloga je nuditi našim uporabnikom vse potrebne storitve ter celovite rešitve za prenovo klasičnih poslovnih procesov s storitvami elektronskega poslovanja.

Naša glavna področja zajemajo:

  • Svetovanja pri prenovi medorganizacijskih procesov s storitvami elektronskega poslovanja skladno z veljavnimi mednarodnimi standardi in priporočili za elektronsko poslovanje ter z dobro prakso.
  • Vzpostavitev in prilagoditev okolij za podporo elektronskemu poslovanju pri uporabnikih.
  • Usklajevanje in definiranje vsebin uporabljenih standardnih e-dokumentov, lokalizacija mednarodnih standardov.
  • Zagotavljanje storitev varnega in zanesljivega prenosa e-dokumentov in informacij.
  • Nudenje storitev elektronske hrambe dokumentov (e-arhiv) skladno z veljavno zakonodajo in tehnološkimi zahtevami.
  • Podpora storitvam globalnih elektronskih katalogov GDS (Global Data Synchronisation).

Vizija

Postati želimo vodilni izvajalec storitev medorganizacijskega elektronskega poslovanja v Adriatic regiji in širše. Naše vodilo sta inovativnost in kakovost storitev na področju elektronskega poslovanja v trgovini in logistiki, kjer z dobro prakso in izkušnjami ponudimo našim uporabnikom najboljše storitve. Na trgu ustvarjamo prepoznavno blagovno znamko, ki pomeni izkušnje, znanje, zanesljivost in profesionalnost.

Skrb za varnost

Zavedamo se pomena varnosti za kvaliteto naših storitev, zato smo v Panteon Group® uvedli Sistem Varovanja Varnosti Informacij (SVVI) in ga certificirali po standardu ISO/IEC 27001:2013.

Skladno s tem imamo sprejeto krovno politiko varovanja informacij.

 Splošni pogoji poslovanja

Panteon Group® se zavezuje, da bo uporabniku s sklenitvijo naročniškega razmerja omogočil uporabo storitev elektronskega poslovanja s pomočjo storitev poslovnega omrežja Panteon.net® v skladu z dogovorom in v skladu z določili teh splošnih pogojev in priporočili mednarodnih organizacij in standardov za elektronsko poslovanje.