Panteon Group EN Editel Adria HR Panteon Plus RS

Pokličite nas ali se dogovorite za sestanek!

T: +386 5 639 72 23
F: +386 5 639 27 39

E: info@panteongroup.com

E-rešitve za korporacije

Velikim podjetjem, ki elektronsko poslujejo z mnogo partnerji in si izmenjujejo mnogo dokumentov, je namenjena skupina rešitev Panteon.net® Full EDI.

Inštalacija B2B prehoda za elektronsko poslovanje pri stranki

Rešitev je zasnovana na inštalaciji programske opreme za EDI prehod pri sami stranki, ki ima na ta način popoln nadzor nad elektronskim poslovanjem. Rešitev je sestavljena iz programskega paketa za prilagoditve oz. konverzije dokumentov in nadzornega modula eb-MANAGER® za kontrolo, hrambo in javljanje napak in dogodkov v elektronski izmenjavi.

Inštalacija B2B prehoda za elektronsko poslovanje na omrežju Panteon.net®

V tem primeru stranka z omrežjem Panteon.net® izmenjuje neposredno iz svojega informacijskega sistema (IS) format dokumentov, kot ga podpira ta IS (npr. SAP-XI IDOC, OAGI XML, BMS, TXT, ..) in pri tem uporablja svoj komunikacijski protokol (po navadi SOAP, AS2, ..).

Na omrežju Panteon.net® se vrši potrebna konverzija v druge standardne ali dogovorjene formate.

Stranka na tak način uporablja samo svoje rešitve, za vse ostale prilagoditve in potrebne komunikacije pa skrbijo storitve znotraj Panteon.net®. Pri tem se s pomočjo nadzornega modula eb-MANAGER® izvaja kontrola, hramba in javljanje napak in dogodkov v elektronski izmenjavi.