Panteon Group EN Editel Adria HR Panteon Plus RS

Pokličite nas ali se dogovorite za sestanek!

T: +386 5 639 72 23
F: +386 5 639 27 39

E: info@panteongroup.com

E-rešitve za srednje velika in mala podjetja

Poslovna realnost danes narekuje malim in srednjim podjetjem prilagodljivost. Tudi mala in srednja podjetja se srečujejo in poslujejo z velikimi podjetji, ki imajo praviloma bolj razvito elektronsko poslovanje.

Velikokrat se zgodi, da so mala in srednja podjetja, če želijo poslovati z velikimi podjetji, prisiljena sprejeti oblike elektronskega poslovanja. Za taka podjetja smo v Panteon Group® razvili rešitve, ki so stroškovno učinkovite in sprejemljive za mala in srednja podjetja.

Rešitve za srednje velika podjetja

Za podjetja, ki želijo elektronsko poslovanje integrirati s svojimi poslovnimi informacijskimi sistemi, nudimo storitve Panteon.net® e-SERVICE™. Izmenjava dokumentov poteka preko e-SERVICE™ klienta, ki je nameščen pri uporabniku. Uporablja se Panteon.net® format dokumentov, ki so za dobavitelja ali kupca enaki, ne glede na število partnerjev, s katerimi si izmenjuje e-dokumente. Za nadzor in javljanje napak ter hrambo in pregled posredovanih elektronskih sporočil se uporablja eb-MANAGER®, ki je instaliran pri uporabniku.

Prednost je v tem, da se vse prilagoditve ali konverzije dokumentov izvajajo na omrežju Panteon.net®, zato ni potrebe po investicijah za programsko opremo. Rešitev je primerna za srednje velika podjetja, ki si izmenjujejo veliko dokumentov z veliko partnerji.

Rešitve za mala podjetja

Za mala podjetja, ki si izmenjujejo malo dokumentov z malo partnerji, smo v podjetju Panteon Group® razvili spletno rešitev Panteon.biz® B2S in 3S.

  • Panteon.biz® B2S je namenjen manjšim dobaviteljem, ki poslujejo s kupci.
  • Panteon.biz® 3S pa je namenjen manjšim kupcem, ki poslujejo z večjimi distributerji ali dobavitelji.

Za uporabo rešitve Panteon.biz® je potrebno na uporabniški strani imeti vsaj en računalnik z dostopom do interneta (spletni brskalnik in e-pošta).

Rešitev omogoča izdelavo in obdelavo vseh dokumentov na spletnem portalu. Dokumente si je s portala moč izvoziti v XML ali Panteon.net® formatu na lokalni računalnik, možno jih je tudi izpisovati.